DJ

Ben je een nieuwkomer als het gaat om mixen? Maar wil je wel graag leren hoe je je favoriete house/dance/electro muziek aan elkaar kunt mixen? Schrijf je dan in voor de DJ lessen! In mijn lessen werken we op verschillende niveau's. DJ’en hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Niveau 1: Virtual DJ: Je gebruikt je laptop waarin je 2 virtuele decks hebt waar je tracks in kunt laden. Je leert kennismaken met de verschillende begrippen rondom het mixen zoals syncen, eq’en, hoe je de effecten kunt gebruiken, wat een crossfader doet en nog veel meer!

 

Niveau 2: DJ controller. Je bestuurt de virtuele DJ decks niet met de muis maar gebruikt een DJ controller om te mixen. Zo krijg je de feel voor de knoppen en begint het steeds meer op het echte werk te lijken!

Niveau 3: Draaitafels met mixer. Je hebt de basisopstelling zoals de echt DJ's die ook hebben! Je leert beatmatchen, cues gebruiken, effecten toepassen met het echte materiaal!

 

De lessen worden gegeven aan leerlingen vanaf 10 jaar. Een muziektheoretische achtergrond is geen vereiste. Dus schrijf je in voor een proefles en zet jouw eerste stap naar het worden van misschien wel de nieuwe DJ grootheid! 

 

DJ les wordt gegeven door: Daan van Schaik

 

 

Wij bieden Wekelijkse lessen voor kinderen en volwassenen!